hive spel

SPELLETJES ALLEEN VIA DE WEBSITE

Hier kunt u onze gezelschap spellen vinden voor grote en kleine kinderen Van Productief BV

Hive,loganstones,hive carbon en de uitbreidingsets

!

Logan Stones

Div. leveranciers
Levertijd:3-5 dagen
PROlogan

Het tactische geheugenspel van de makers van Hive! Een leuk en tactisch geheugenspel voor jong en oud, uitgevoerd met mooie speelstukken en een draagzakje.

Het bekende "Steen-Papier-Schaar" is nu uitgevoerd als spel voor 2 spelers. Probeer vier 6-kantige speelstukken met hetzelfde symbool op één rij te krijgen en je hebt gewonnen. Maar onthoud goed welke symbolen op de beide zijden van de speelstukken staan, want elke keer als je een speelstuk aanlegt kan er een ander speelstuk omgedraaid moeten worden!

Hive Original

Div. leveranciers
Levertijd:3-5 dagen
PROhive

Hive is een leuk strategisch en tactisch spel dat iedere keer weer anders verloopt!

Bij dit spel is een spelbord niet nodig.
In Hive stellen de speelstukken verschillende insecten en spinnen voor. Een van de insecten is de bijenkoningin. De rol van dit stuk is te vergelijken met die van de koning in schaak: het is de bedoeling de bijenkoningin van de tegenstander volledig te omcirkelen met andere beestjes, De stukken zijn zeskantig, dus er moeten zes stukken om de koningin heen liggen. De andere stukken zijn verschillende vormen van ongedierte en hebben allemaal verschillende verplaatsingsregels: een mier mag zich verplaatsen naar alle posities langs de rand van het speelveld, een kever mag op een ander stuk staan, enzovoort. Voor je een dier mag bewegen moet het eerst in het spel gebracht worden. Eerst brengen beide spelers om beurten vier stukken in het spel (waaronder de bijenkoningin), daarna heb je in je beurt telkens de keuze om een stuk bij te plaatsen of te bewegen met een stuk dat al op tafel ligt. Het speelveld groeit en verandert daardoor voortdurend. Omdat alle stukken elkaar wel moeten blijven raken zijn de bewegingsmogelijkheden nog wel beperkt, maar dat maakt het spel niet eenvoudiger. Integendeel, je kunt er slim gebruik van maken om de zetmogelijkheden van je tegenstander te beperken.
Het spel eindigt zodra een bijenkoningin door zes andere beesten omsingeld is, ongeacht van welke speler ze zijn. Die speler verliest het spel. Hoe vaker je dit spel doet, hoe tactischer je kan spelen. Hierdoor gaat het spel niet snel vervelen. Het spel is weleenswaar in essentie abstract, maar het thema past er goed bij. Het is makkelijker om te onthouden dat verschillende insecten verschillende bewegingsmogelijkheden hebben dan bijvoorbeeld stukken van een bepaalde kleur of met een bepaald symbool.

Hive Musquitte

Div. leveranciers
Levertijd:3-5 dagen
PROmusk
Hive aanvulling, Musquitte, om het nog de tegenstander nog lastiger te maken
Hive aanvulling, Musquitte, om het nog de tegenstander nog lastiger te maken

Hive Ladybug

Div. leveranciers
Levertijd:3-5 dagen
PROlady

Hive aanvulling,lieve heersbeestje, past bij de Hive original

Hive aanvulling lieve, heersbeestje, past bij de Hive original, maak het je tegenstander moeilijker, maar pas op je zelf

Hive Carbon

Div. leveranciers
Levertijd:3-5 dagen
PROcarbon
Hive, speciale uitvoering in zwart wit, inclusief musquitte en ladybug
Hive, speciale uitvoering in zwart wit, inclusief musquitte en ladybug. Koningin gegijzeld ! Hive Carbon is een spannend en tatcisch spel waarbij je heel srategisch moet denken. Een spelbord is niet nodig: de zwarte en ivoorkleurige stenen met de verschillende insecten worden het speelveld. Wie kan zo snel mogelijk de bijenkoningin van de tegenstander insluiten?