materiaal en gereedschappen

Hobby materialen

Materialen en gereedschappen van andere merken dan: Olba,Fimo,Aleene's acryl verf

Om uw eigen stijl te creƫren is het belangrijk de juiste materialen en gereedschappen te hebben.Wij wij gekozen voor o.a. de betere acrylverf, stoffen, fournituren en gereedschappen. Al deze materialen worden ook gebruikt voor de workshops. Mocht u vragen hebben over de (ver)werking van de materialen, kunt u contact met ons opnemen. Voor FIMO geldt: we leveren alle kleuren, mocht een kleur of product onverhoopt niet in de winkel aanwezig zijn, kunnen wij het voor u bestellen. Neem daarvoor contact op via de mail.

!

Natuurlijk kunnen wij u ook alle andere merken leveren.

!

Hobbyhartjes

Levertijd:3-5 dagen
Hobbylabels  om  uw haak- werk, brei- werk een persoonlijk tintje te geven wij leveren deze hobbyhartjes in een verpakking van 10 stuks. Leuk om te hebben fijner om te krijgen.

Revell Contacta lijm

Levertijd:3-5 dagen
Revell Contacta Professional 25 gram lijm is geschikt voor directe verbindingen. De extra fijne holle naald zorgt ervoor dat je kleinste details kan vastplakken.

Universele hobby lijm

Levertijd:3-5 dagen

Alles lijm, geschikt voor karton en papier.

Lijm met handige doseer tuit. Heel geschikt voor het lijmen van de bouwplaten.

Leeg flesje 50 ml

KARS
Levertijd:3-5 dagen

Leeg flesje 50 ML zeer geschikt voor het mengen van verf

Leeg flesje 50 ml handig voor onder andere non fire snow. Door de handige doseerdop is dit flesje handig als "slagroom spuit" voor decoratie van taarten en pudding in het poppenhuis. 

Knorrprandel penselenset

Levertijd:3-5 dagen
Set bevat 2 penselen rond nr. 2 en 6 (synthetisch) en 2 Kolinski universeel penselen nr. 0 en 4. Zeer geschikt voor aquarell, acryl en olieverf. Haren blijven goed in vorm en hebben en grote verfopname capaciteit.